Babywellness

Babywellness

Behandelingen

Hydrotherapie

Tijdens de hydrotherapie drijft je baby in de babyspa met ondersteuning van een gecertificeerde, babyvriendelijke neck- of chestfloat. Hierdoor zal jullie kleintje zich vrij en gewichtloos voelen in het chloorvrije warme water met een constant temperatuur van 36 graden. Hydrotherapie heeft een positieve invloed op de motorische en mentale ontwikkeling en heeft nog tal van andere voordelen.

Duo sessie – Kom je graag met je broertje, zusje of vriendje? Boek dan een duo sessie hydrotherapie aan een voordelig tarief van € 70,00.

Inclusief

 • ecologisch zwembroekje
 • badlinnen
 • badspeeltjes
 • massageolie
 • water/frisdank/koffie/thee

Voordelen

 • boost voor het zelfvertrouwen
 • bevordert de spierontwikkeling en stimuleert de hersenontwikkeling
 • positief effect op de spijsvertering en eventuele krampjes
 • kalmerend en gunstig voor het slaapritme
 • versterkt de band tussen jou en je kleintje
 • goed voor de bloedsomloop

Babymassage

Door middel van een babymassage kan je op een zachte en tedere manier communiceren met je baby. Tijdens dit magische verbindingsmoment zal u begeleid worden door ons. De massage zal zorgen voor een warme en intense verbondenheid tussen jou en je kleintje. Naast het uniek moment dat jullie samen beleven heeft dit tal van voordelen.

Wij werken in de babywellness uitsluitend met natuurlijke massageolie die goed is voor de gevoelige huid van jouw baby. Onze verzorgingsproducten kunnen jullie ook terugvinden in onze webshop.

Inclusief

 • massageolie
 • badlinnen

Voordelen

 • stimuleert het hechtingsproces en zorgt voor gevoel van geborgenheid
 • gunstig voor het slaapritme
 • goed voor de bloedsomloop
 • positief effect op de spijsvertering en eventuele krampjes
 • Door de positieve aanraking van de mama of papa zal je baby zich veilig voelen, zich beter kunnen ontspannen en dus sneller rustig worden.

Over ons

Wij zijn Luna & Elise, na meer dan 10 jaar vriendschap hebben we besloten dit grote avontuur samen aan te gaan. Het begon allemaal met een online concept store die we nu uitbreiden met een Babywellness..

We zijn beide super trotse mama’s van onze hartendiefjes Manon & Lili.
Het moederschap en heel veel liefde voor de allerkleinste heeft ons op het idee gebracht om een babywellness te openen. We hebben beide ons diploma babymassage alsook het diploma levensreddend handelen bij baby & kind behaald en kunnen niet wachten om jullie te ontvangen voor een uniek verbindingsmomentje met jullie wonder.

Belangrijk om te weten

Hoe bereid ik mij voor op een sessie? ( voeding/dutje)
Je zorgt er best voor dat uw kleintje zijn/haar voeding kreeg en heeft kunnen slapen kort voor de sessie. Zo kan uw kleintje optimaal genieten in de babywellness. Er wordt ook altijd tijd en ruimte voorzien om eventueel na de sessie nog een voeding te geven. Wij beschikken over een microgolf en flessenverwarmer zodat u het flesje of de groentepap kan opwarmen. Ook een borstvoedingskussen is aanwezig.

Wat neem ik mee naar een sessie?
Het gebruik van een neck- of chestfloat, handdoeken, badcape, tetradoeken, massageolie en een ecologische zwemluier zijn inbegrepen in de prijs. We vragen u om de gewoonlijke luiertas mee te brengen met een propere pamper voor na de sessie.

Voor welke leeftijd is de babywellness geschikt?
Jullie kleintjes zijn welkom vanaf 4 weken tot ongeveer 1 jaar. Twijfel je neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Wanneer ben ik best aanwezig?
Wij vragen om maximaal 10 minuutjes te vroeg aanwezig te zijn.

Wie mag er mee naar de babywellness?
Wij ontvangen jullie graag met 1 of 2 volwassenen.

Hygiëne
Onze badjes worden voor elke sessie gevuld met gezuiverd, chloorvrij water. De badjes worden professioneel gereinigd alsook alle toebehoren. Zo kunnen jullie kleintjes in alle veiligheid komen genieten van een sessie.

Vaccinaties en ziekte?
We raden aan om na een vaccinatie 72 uur te wachten alvorens jullie komen genieten in onze babywellness. Dit geldt ook voor baby’s met griep, koorts of een virale infectie. Toch niet helemaal zeker? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Is er parkeergelegenheid bij de babywellness?
Er zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien voor onze babywellness.

Wanneer en hoe kan ik een sessie annuleren?
Kan je om een onvoorziene reden niet aanwezig zijn op uw geboekte sessie? Dan vragen we je om zo snel mogelijk, minimum 24 uur op voorhand je afspraak te annuleren. Dit kan uitsluitend telefonisch. U zal dan een waardebon ontvangen voor het door u reeds betaalde bedrag.

Kan ik mijn afspraak verplaatsen?
Ja dit kan zeker. Dit kan enkel telefonisch en dient 24 uur voor de geplande sessie te gebeuren. Een afspraak verplaatsen is kosteloos.

Aansprakelijkheid
Tijdens de sessie houdt u als ouder uw kindje steeds zelf vast en zal u ook zelf de massage uitvoeren onder onze begeleiding. Het hele gebeuren is grondig doordacht en uitermate veilig maar toch moeten we vermelden dat Mini Loves niet aansprakelijk kan worden gesteld bij ongevallen.

Winkelmandje
Er zijn geen producten in je winkemandje
0